Social Media Icons

slide code

Review: W7 - Honolulu


Ahojte! Dúfam, že ste mali pekný víkend a že si prázdniny užívate. Dneska pre vás mám znova po nejakom čase beauty článok. Tentokrát to je recenzia na jeden z mojich momentálne najobľúbenejších produktov.  Jedná sa o bronzer značky W7 - Honolulu. Je to dupe verzia na Hoola od Benefitu. Už len balenie je veľmi podobné, no ako je to so skutočným produktom?

Porovnávať s Hoola (Benefit) ho nemôžem, pretože ho sama nevlastním, ale podľa internetu by mal byť Honolulu o troška tmavší ako Hoola, ale veľký rozdiel by medzi nimi celkovo nemal byť. Balenie obsahuje aj malý štetec, ktorý sa dá použiť, ale dávam prednosť vlastným štetcom. A vlastne, kto používa tie štetce, ktoré sa k produktom pribaľujú? Je vhodný aj pre svetlejšiu pleť a čo je dôležité - nie je oranžový. Najviac ma na ňom baví, že v ňom nie je ani kúsok shimmeru a je úplne matný. Je silno pigmentovaný, takže ho netreba veľa a štetec treba pred nanášaním oklepať. 

Ak teda nechcete investovať niekoľkonásobne viac do Hoola, tak siahnite po Honolulu. Je naozaj pigmentovaný, matný a nie je do oranžova. Vydrží na tvári celý deň. Cena za taký produkt je výhodná a ľutovať to určite nebudete. Je to môj prvý produkt od W7 a tento dupe sa im naozaj vydaril.

IMG_7158

Komentáre

  1. tak po ňom sa hneď pozriem, pretože sa mi páči aj dizajnovo, ale hlavne preto, lebo hľadám práve úplne matný bronzer na konturovanie :) takže vďaka za tip :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…
Hey Autumn!
To, že jeseň je mojím obľúbeným ročným obdobím už nie je žiadne tajomstvo. Milujem všetko, čo sa j…
Šaty môjho leta
Leto síce nie je moje obľúbené ročné obdobie, no aj napriek tomu ho mám za niektoré veci rada. Mil…
Houndstooth Coat
Január bol pre mňa veľmi dlhým a pomalým mesiacom, no február bol presným opakom. Ani som sa nesti…